O Blogu

Dobar dan drage mame i dobro došle na Dnevnik buduće mame. Dnevnik buduće mame osobni je blog namijenjen prvenstveno trudnicama i mladim mamama. Ono što mi je posebno drago je to da ga čitaju i tate. Ovdje možete pronaći moja osobna iskustva iz perioda trudnoće i prve godine majčinstva, savjete i korisne informacije koje bi i sama voljela da sam imala ranije.

Blog Dnevnik buduće mame pokrenula sam sredinom 9. mjeseca 2018. godine. Kao trudnica, koja je neposredno prije trudnoće ostala bez posla, imala sam dosta vremena, a kako sam za vrijeme trajanja trudnoće završila edukaciju Internet marketinga i imala sam potrebu to svoje znanje negdje iskoristiti. Puno sam se dvoumila, no na kraju sam skupila hrabrosti i zakupila domenu i pokrenula ovu blog priču.

Blog sam pokrenula bez nekih velikih očekivanja. Kao mjesto gdje ću moći kvalitetno ispuniti svoje vrijeme, podijeliti svoje misli i osjećaje, naučiti nešto novo. Blog je na moju ogromnu radost prerastao u prekrasnu zajednicu trudnica i mladih mama, koje su mi pružile puno ljubavi i prijateljske podrške. Tko kaže da virtualna prijateljstva ne vrijede? 

O blogu

Izvor fotografije: unsplash.com

Blog je u ovih nešto više od godinu dana prošao svoje dvije faze. U početku pokretanja bloga bila sam uplašena trudnica u drugom tromjesečju, sada sam informirana i ipak malo samopouzdanija mama dječaka Lukasa koji je rođen 25.2.2019. 

Teme bloga zapravo prate aktualnosti iz života mog sina. Obrađujem teme koje su nama aktualno i o kojima bi voljela znati više. Na blogu pišem naša osobna iskustva, neke korisne informacije, recenzije proizvoda za bebu i mamu, recenzije knjiga koje bi vas mogle zanimati. Predstavila sam i neke brendove, koji su povezani s trudnoćom i majčinstvom. Mame poduzetnice su vječita inspiracija.

Osim na blogu, možete nas pronaći i na Facebooku i na Instagramu. Na Facebooku nastojim dijeliti nekakve edukativno/zabavne sadržaje za vas koje možda nemate vremena čitati duge blog postove. Na Instagramu je glavna zvijezda moj Lukas, iako ćete tu i tamo vidjeti i mamu i tatu. 🙂

O blogu

Izvor fotografije: unsplash.com

U ovaj blog uložila sam puno vremena i ljubavi i drago mi je što to prepoznajete.

Hvala vam drage mame (i tate). Hvala vam za svaki lajk, komentar i share. Hvala što pratite Dnevnik buduće mame.

Pusa i zagrljaj,

Mama Željka