Upoznajte brend - Miss Moments
Upoznajte brend

Upoznajte Miss Moments – Okvire koji pričaju vašu priču

Danas vam u rubrici upoznajte brend želim predstaviti Miss Moments – Okvire koji pričaju vašu priču. Iza ovih okvira stoje dvije mame, prijateljice i šogorice. Kako same za sebe kažu: “Kao superheroji, živimo dva života. Jedan s obiteljima, a drugi u svijetu mašte, gdje izrađujemo sve što nam/vam padne na pamet.” Jedna je knjigovođa u kojem je čučao kreativni crv i napokon se oslobodio. Druga je profa likovnog koja se napokon odvažila svoje snove pretvoriti u zbilju. Pa upoznajmo ove dvije kreativne mame i njihove vesele okvire.

Za početak, recite nam nešto o sebi. Tko stoji iza brenda Miss Moments?

Ja sam Mirela. Imam dvoje manje dječice – curku od 3 i pol godine i malog dječaka od 10 mjeseci. Inače sam profesorica likovne kulture tako da mi je umjetnost sastavni dio života. U slobodno vrijeme izrađujem personalizirane okvire  za razne prigode i obavljam kućanske poslove. ? Uz to, trenutno idem i na školovanje za grafičkog dizajnera.

Ja sam Ivana. Također majka dvojice sinova. Stariji će u prvom mjesecu navršiti 13 godina (fakat ne znam kad je to proletjelo), a mlađi ima 8 godina. Uglavnom, već 16 godina radim kao knjigovođa u jednom knjigovodstvenom servisu u kvartu, a slobodno vrijeme najčešće provodim s obitelji, frendovima i u našoj Miss “radioni”, dizajnirajući I izbacujući ideje iz glave. Kao mala sam uvijek voljela nešto izrađivati, ukrašavati, crtati, a ni dan danas, s 38 godina nisam drugačija. To me jako veseli I nekako ponovo postanem dijete. Napokon, kako su klinci odrasli, za to imam I vremena.

Upoznajte-brend-Miss-Moments

Izvor fotografija: Miss Moments

Majčinstvo i kreativa ide li to zajedno? Kako pronalazite uz posao i (malu)djecu vrijeme za stvaranje?

Mirela: Mislim da je svaka majka kreativka jer smišlja dnevno u hodu razne načine kako nešto napraviti…uz dijete/djecu. ? Svaku slobodnu sekundu provodim uz okvire – razmišljam o njima cijelo vrijeme, prate me posvuda. ? To mi je opuštanje nakon pravog posla. Ajmo reći da mi je izrada okvira nekakav bijeg od svakodnevnih kućanskih poslova i obaveza te mi čuva zdravu glavu. 😀

Ivana: Sve ide zajedno ukoliko voliš ono što radiš! Kao što sam već i rekla, moji klinci su već veći pa lakše raspodijeliti vrijeme. Tu su bake i djedovi, a nerijetko i njih malo uključim da mi pomognu oko izrade okvira. Kada se zagužva, tu su vikendi, a i duge noći ako treba. Uglavnom, kod mene se sve može kad se hoće. Ljubav je to!

Izvor fotografija: Miss Moments

Kako je nastala ideja o pokretanju brenda Miss Moments?

Mirela: Ideja o pokretanju baš Miss Moments nastala je vrlo spontano, jednog sunčanog svibanjskog dana. ? Sama sam stalno nešto izrađivala, od darova za rođendane, Božiće i sl. Kad sam dobila dijete, jedva sam čekala rođendane da mogu raditi pozivnice i ukrase. ? Prijateljice su me uvijek tražile da nešto njima napravim pa sam tako počela raditi okvire. Odluka za pokretanje obrta i otvaranje posla za javnost se dogodila jer je tih zamolbi bilo sve više. Tada mi je curka taman navršila 3 godine, a bebač imao 3 mjeseca. Ne znam što mi je u glavi bilo da sam se uhvatila baš tada toga, ali znam da nisam tada to pokrenula, tko zna kada bih. U toj ideji me podržala moja šogorica i nastao je Miss Moments. I moram spomenuti neizmjernu podršku naših muževa – podržavali su nas i pomagali na svakom koraku.

Ivana: Ja sam samo rekla „To je to! Može, šogi!“ Nije me morala puno nagovarati. Kako smo obje majke, uvijek razmišljaš hoće li biti vremena, ali razmišljajući rekoh: pa jedna će uvijek povući ako bude trebalo i podržati drugu.

Izvor fotografije: Miss Moments

Kako ste smislile ime brenda Miss Moments?

Mirela: Ajme, ime smo baš dugo smišljali – prošli smo kroz cijeli proces brandinga, davali brandu atribute, razmišljali o našim kupcima i slično. Hoćemo li ozbiljno, smiješno, otkačeno, simpatično, sto pitanja i prijedloga. Onda je moj muž predložio Miss Moments i tako je ostalo. Miss kao djevojke, Moments kao uspomene, dragi trenutci u životu. Ono što zbilja volimo (i zato baš to ime) je graditi odnos s klijentima kroz personaliziranu priču u okviru, dati im ideje kako sačuvati nečije ili svoje uspomene na važne događaje i trenutke, prenijeti kroz priču okvira neku novu uspomenu. Danas je sve više manje digitalizirano i ljudi čuvaju fotografije na Cloudu ili na nekim drugim oblicima virtualnih galerija i zaborave na njih. Mi smo htjeli omogućiti da se ti trenutci nalaze u njihovom domu kako bi se što češće podsjetili na te drage događaje jer oni čine naše živote bogatijima.   

Izvor fotografija: Miss Moments

Koje sve proizvode imate u ponudi i kome su namijenjeni?

Trenutno imamo okvire s mjestom za fotografiju ili bez tog mjesta, okvire lampe i satove. U svaki okvir možemo i staviti kvačice za čuvanje narukvica iz rodilišta. Svaki okvir se personalizira, izrađujemo ga prema priči svakog pojedinca. Zato nam okviri nisu isti nego su šareni kao i priče naših klijenata koje pretačemo u okvire. ?

Okviri su namijenjeni svima koji žele da im sačuvamo uspomenu na neki njemu dragi događaj, za sebe ili kao poklon drugome. Razne prigode smo dosad radili: rođenje, krštenje, krizma, vjenčanje, rođendan, prvi dani vrtića ili škole, prvi Božići. Izradile smo i satove u okviru, kao i okvir lampe. Motiv u satu i lampama može biti bilo kakav. Sve se da dogovoriti i pokušavamo se maksimalno približiti željama naručitelja.

Koji su vam osobno najdraži okviri?

Mirela: Meni osobno najdraži je moj prvi okvir koji sam napravila, a to je tzv. cvjetna glava. Za njega sam dobila „viziju“ kad sam jedne večeri legla u krevet i toliko me obuzela da sam i mužu govorila o tome sve dok ju nisam napravila. Baš sam u nju u potpunosti unijela svoje biće. ? Također, jako mi je drag još jedan okvir s cvjetićima – djevojčica koja puše balončiće.

Izvor fotografija: Miss Moments

Ivana: Osobno nemam najdraži svoj, ali ova cvjetna glava je i meni jako drag i veseo dizajn. Cvjetići od papira su baš posebni. Ako moram izdvojiti to je onda zbog izazova prilikom izrade dizajna i određene „ljubavi“ prema motivu u okviru. To bi bio onda Munjeviti Jurić, jer eto, uz starijeg sina već napamet znam crtić Auti, a i imaju dobar humor u crtiću.

Izvor fotografija: Miss Moments

Drugi je lampa Mace na krovu, od milja zvana Kjutač jer je fakat preslatka. Super mi je jer izgleda kao 2u1, okvir po danu, a lampica po noći. Baš volim izrađivati lampe i veseli me onaj WOW faktor kad ju upališ.

Lampe su mi genijalne – pogledajte i ove predivne Božićne, s motivima jaslica i zime. (klik na link)

Izvor fotografija: Miss Moments

Kakvi su vaši planovi za budućnost?  Što još možemo očekivati iz Miss Moments radionice?

Planovi su nam veeeeeliki. U glavi sto ideja i projekata, a vremena malo. No, korak po korak. Trenutni planovi su završiti našu web stranicu  i pokazati je javnosti. Pored okvira, planiramo izbaciti i neke nove proizvode. Dok izrađujemo jedan okvir, dobijemo puno ideja za neke druge proizvode tako da će i oni doći na red. Miss Moments će živjeti dugo – možda za 5 godina više neće biti okviri, ali će sigurno biti proizvodi koji iskreno i spontano nastaju vođeni našim srcima i vrijednim ručicama.

Za kraj imate neku poruku za mame i buduće mame koje čitaju blog?

Biti majka te nauči kako biti jak i snažan, kako hrabro prevladati strahove za koje nisi niti znao da postoje i upozna te s ljubavlju koja se ne može riječima opisati. Uz djecu učimo svaki dan i uz njih je sve moguće…skoro sve. Ostanite svoje i ohrabrite se, volite ono što radite i radite ono što volite!

Nakon ove divne poruke mogu samo reći da Mireli i Ivani želim puno sreće u daljnjem radu. Puno kreativnih ideja i još više zadovoljnih naručitelja. 🙂

Više o brendu Miss Moments, njihove radove i cijene proizvoda možete pronaći na službenoj Facebook i Instagram stranici.

I sad onaj najslađi dio. 🙂 Pošto smo u mjesecu darivanja Miss Moments vam daruje prigodan okvir „Moj prvi Božić.“ Nagradna igra je na Instagramu i traje do petka 20.12. Više detalja potražite u mom novom Instagram postu (klik na link).

Upoznajte brend - Miss Moments

Izvor fotografija: Miss Moments

Drage mame koji Miss Moments okvir je vaš favorit?

Ako i vi želite predstaviti svoj brend vezan uz majčinstvo javite se na blogbuducemame@gmail.com.

Pusa i zagrljaj,

Buduća mama.

Svidio ti se post? Lajkaj ga ili podijeli prijateljicama 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)