Dea Flores Respirata
Proizvodi za djecu,  Recenzija proizvoda

U borbi protiv prehlade i gripe pomažu nam Dea Flores proizvodi

Kada imate vrtićko dijete sezona prehlada i gripe kreće s prvim danima jeseni, a završava negdje u proljeće. Iako ni ljepše vrijeme nije garancija da neće biti punog nosića i kašlja. Svake godine u ovo doba obavezno jačamo imunitet s dodacima prehrani. Ove godine u našu borbu protiv prehlade uveli smo i Dea Flores prirodne proizvode. Koristimo ih po potrebi posljednjih mjesec dana, pa evo i mojih prvih dojmova.

Kad su u pitanju proizvodi za dijete, posebno nešto što nanosim na njegovu kožu, najvažnija mi je njihova kvaliteta. Dea Flores proizvodi na prvu su me privukli svojim prirodnim sastojcima, a osvojili divnim, opuštajućim mirisima.

U borbi protiv prehlade za Lukasa koristim – Respirata kids 100% prirodnu kompoziciju eteričnih ulja za difuzor i Respirata kids balzam za prsa.  

Difuzor u sezoni grijanja koristimo gotovo svakodnevno, a Respirata nam je odlično brzo rješenje kad se Lukas ujutro probudi s punim nosićem. Dok se dijete igra ili gleda crtiće mirisi se kroz difuzor šire prostorom i olakšavaju mu disanje. Nekad se sam sjeti pa kaže: „Mama curi mi nosić, hoćemo upaliti lampicu?“

U Respirata kids mješavini za difuzor nalazi se kombinacija čistih eteričnih ulja (niauli, čajevac, eukaliptus, kajeput, mirta, cedar i lavanda), koja imaju antivirusno i antibakterijsko djelovanje. 3-4 kapljice ulja su nam sasvim dovoljne za višesatno korištenje. ?

Izvor: vlastita fotografija

Sjećate se tradicionalnih „lijekova“ naših baka – mazanja ulja i masti na prsa i leđa djetetu za umirivanje kašlja i lakše disanje? Ovo je sigurno bolja i mirisnija verzija.?Respirata kids balzam također sadrži čista eterična i biljna ulja – osim kajeputa i čajevca  ima naglašeniju opuštajuću lavandu. Mi ga volimo koristiti navečer nakon kupanja, kao mali ritual opuštanja ili u SOS situacijama kada krenu napadi kašlja.

Balzam je žućkaste boje. Dovoljna je stvarno mala količina za jednu upotrebu, a efekt ćete osjetiti jako brzo. Balzam možete namazati na prsa ili na leđa dva puta dnevno. Pomaže za prohodnost dišnih puteva i ima antibakterijsko i antivirusno djelovanje. Preporučuje se za djecu stariju od 3 godine.

Isprobala sam ga naravno i ja i mogu reći da osim što se lakše diše, ova ulja baš lijepo njeguje kožu.?

Hvala Dea Flores na odličnim proizvodima, koje preporučujem i vama. Proizvode možete pronaći u ljekarnama i na Dea Flores webshopu, gdje su  trenutno aktualni popusti na ovu liniju.  

Drage mame što vama pomaže u sezoni prehlade i gripe?

Pusa i zagrljaj,

Mama Željka

Svidio ti se post? Lajkaj ga ili podijeli prijateljicama 🙂